Compartir

Com esteu vivint el llançament d'aquest nou disc?

Estem molt contents. Sembla que han agradat molt les noves cançons, és tota una sorpresa. Havíem fet aquest disc amb una intenció de canvi molt radical, intentant provar nous camins i no sabíem si li agradaria a la gent o no, a nosaltres sí, però ha estat com que hem perdut l'objectivitat. Teníem la sensació que hem fet una cosa molt diferent amb una producció que no s'havia fet fins ara a Espanya així que era una mica provar.

Alguna cosa de por per l'acollida de la gent?

No, fer discos és el més divertit del món, després ja que cada un s'ho prengui com vulgui. Nosaltres fem les cançons per gaudir, la reacció del públic és una cosa que no podem controlar. Preferim com prendre una actitud de molta gratitud amb tot el que passi, que ja ens sembla guai que us escoltin.

Teniu l'agenda plena de concerts, això és una sort avui en dia …

La veritat és que té molt bona pinta. Sembla que a Espanya està complicat tot això de la música així que tenim molta sort.

Us dóna per viure d'això?

Amb la música no, no vivim del nostre grup. No ens dóna. Som fervents creients en la música i ens vam emprar en altres facetes per arribar a final de mes. A part del grup, anem amb una altra gent o produïm discos, aquest tipus de coses. És un ofici que es veu estrany i no hi ha suport estatal, viure del teu grup és complicat en aquest país. Però bé, estem aquí per intentar-ho i que la situació millori fent bons discos i intentant que la gent els escolti.

Llavors … molt d'amor, diners o salut? < / p>

(Jajaja) En el nostre cas molta salut i molt d'amor, i ja està. Ja ens buscarem la vida amb els diners!

Per què noves ruïnes? Sona molt negatiu …

Té a veure amb la bombolla de la construcció que hi va haver a Espanya i amb com tenim el país, ple de noves ruïnes, d'edificis que no s'han intemperado de construir …

¿Fareu alguna col·laboració amb Love of Lesbian?

No, que jo sàpiga. Bé, en aquest disc em van convidar a fer cors l'últim dia, alguna cosa entre amics, com comunals. Vaig prestar la meva veu, però és una cosa més d'amistat que una col·laboració seriosa.

Alguna vegada us ha molestat que us comparen amb altres?

Diguem que és un afalac que ens comparin amb un altre grup, sempre que aquest grup ens agradi a nosaltres. La majoria de vegades ha donat la casualitat que si, a més escoltem molta música i estem molt atents a tot el que passa.

Festivals o sales petites?

Sales, per una raó romàntica. Hi ha tants festivals … a Espanya s'està perdent el gust per anar a veure un concert concret d'un artista i és arran de tants festivals. Convindria que es mantinguessin les bitlles a les sales perquè és aquí on els grups poden créixer, es fan i aprenen a tocar. Això cal tenir-ne cura.

Creus que hi ha una sobreexplotació?

No sé … Hi ha tants que hi ha moltes vegades que les sales no estan tan plenes com abans. Els festivals són una oportunitat, però em refereixo a la diferència que hi ha entre aquestes dues coses perquè al final toques poc temps ia la sala està al essència de cada banda. Hem de diferenciar perquè les dues coses gaudeixin de bona salut.

Si haguéssiu de somiar en gran, ¿amb què seria?

Amb viure de la nostra música seríem molt feliços i que sigui durant molt de temps i per sempre. És el que més ens agrada i se'ns dóna bé.

Us pregunten massa pels Sunday Drivers?

Ens solen preguntar, però bé és normal, va ser un grup molt important. Nosaltres ho vivim amb molta naturalitat, estem orgullosos del nostre passat i va ser increïble.

Sempre s'ha rumorejat que es va trencar per Jero Romero …

Jo crec que no és cert, pel que el conec. Val que jo era un teclista contractat per la banda així que no ho sé. Dubto que fos per això …

S'ha parlat alguna vegada d'un possible retorn o d'una col·laboració amb ell?

Que jo sàpiga no … Ens encantaria tocar amb ell, jo sóc molt fan de tot el que fa.