Compartir

'Dones i Homes i Viceversa' sobreviu no només gràcies al protagonisme de pretendents i tronistas sinó al gran treball que fan els ganxos del programa de Telecinco. Una de les que exerceix a la perfecció aquest paper de malvada és Tamara , molt criticada a les xarxes socials pels seus comentaris una mica "elevats" sobre els concursants.

La web de Telecinco ha volgut posar l'accent en la vida privada de la polèmica ganxo. Fa poc, Tamara va fer públic el seu embaràs, el nom del seu nadó i la data en què arribarà al món. El pare de Joel es diu Alberto , la imatge hem pogut veure en les diferents imatges d'Instagram que ha pujat la pròpia protagonista.

Un noi alt i que sembla d'un perfil molt similar al de Tamara , una cosa que ens fa pensar que segurament connecten bé. Ara, tocarà esperar uns mesos per posar-li cara al petit d'aquesta 'gran' família. Portarà la ganxo al plató de 'Dones i Homes i Viceversa' a Joel imitant Carolina Bescansa?

No ens estranyaria res, ja que Tamara ha demostrat durant el programa que no té problema a mostrar-se tal i com és. Seguirem informant …