Quantcast

Per què Disney retarda l'estrena de Star Wars VIII fins al 2017?

L'estrena de la següent lliurament de la franquícia Star Wars, la vuitena part, no arribarà als cinemes del planeta al maig de 2017, com estava previst, sinó que ho farà al desembre de 2017 , just dos anys després de l'estrena d''El despertar de la força', que encara segueix recaptant molts diners a taquilla.

Disney, la multinacional propietària de Lucasfilm, així ho ha decidit sense esmentar un motiu específic. I per això l'especulació entre els incondicionals d'aquestes 'pelis' s'ha deslligat. De moment hi ha dues teories. La primera és la que més aparences de realitat sembla tenir. Segons aquesta versió, Disney vol repetir el gran èxit econòmic tant a les taquilles com en marxandatge que ha aconseguit amb l'estrena d''El despertar de la força' a estrenar coincidint amb el Nadal. P or altra banda, s'especula amb els problemes interns al voltant del projecte, una versió amb molt més morbo, és clar.

I és que el nou director de la 'pel·lícula', Rian Johnson, no es veu capaç de dirigir un megaprojecte amb el guió actual i ho està reescrivint, el que ha provocat un retard en cadena. És innegable que JJ Abrams pot haver deixat el llistó molt alt i dirigir la següent entrega posa davant un dur repte a Johnson que, per descomptat, no té el cartell del seu antecessor.

Hi hauria por a Disney que tot resulti un fiasco? Pot ser. La cinta dirigida per Abrams es ha convertit en un autèntic fenomen amb 1.873.000 de dòlars recaptats fins a la data i amb l'expectativa d'aconseguir a Titanic com la segona pel·lícula més taquillera a nivell històric. ¿Què passarà al final?

Comentarios de Facebook