Compartir

Durant aquests dies circula per les xarxes socials un truc matemàtic que és capaç d'endevinar, per art de màgia, l'edat i el nombre de peu de les persones que se sotmeten a ell amb només un parell d'operacions.

En concret, únicament cal seguir 6 senzills passos per descobrir quin és el nostre número de peu i quants anys tenim :

– En primer lloc, li preguntem a la persona en qüestió que escrigui en un tros de paper el seu número de peu (sense dir-t'ho, evidentment)

– Demana que multipliqui aquest nombre per 5

– A continuació, que afegeixi 50 < / p>

– El nombre que li surti ha de multiplicar-lo per 20

– Sumar més tard 1015

– I finalment, restar al nombre total l'any de naixement < / p>

Si has seguit tots els passos de forma, et sortirà un dígit de tres o quatre dígits que farà referència al nombre de calçat i l'edat de la persona (per aquest ordre) que s'ha enfrontat al repte (és a dir, si en el resultat final ens surt "4235", el número de peu és el 42 i tens 35 anys).

Això sí, hi ha una única excepció. SI HAS FET ELS ANYS en aquestes setmanes de 2016, no facis l'intent perquè no funcionarà . De la mateixa manera, serà impossible que ho aconsegueixis si tens més de 100 anys.

Diversos tuiters no han vist amb bons ulls aquest "absurd truc", ja que consideren que no té sentit. "Què té d'especial o n truc de matemàtiques que 'endevina' la teva edat i la teva talla de sabates, quan has de dir-li el teu any de naixement i la teva talla de sabata ?" , es preguntava a les xarxes socials un d'ells.

El debat està servit i la comunitat tuitera es divideix en aquest sentit. Et sembla xulo o el veus com una cosa absurda?