Compartir

Si decideixes posar en el cercador de Google Maps les paraules "menja pipes" , la localització a la que et porta aquest servei et va a sorprendre … O POTSER NO! Si ets aficionat de l'Atlètic de Madrid o del Barça, entendràs que aquesta cerca et redirigeixi a l'estadi Santiago Bernabéu . Sí, sí, com esteu llegint, al temple del Reial Madrid.

Entre aficionats rivals del club blanc se sol anomenar de forma despectiva als seus aficionats "menja pipes", com a conseqüència del nul entusiasme que hi ha al Bernabéu a l'hora de donar suport al seu equip (on s'escolten més els xiulets que els aplaudiments) i on l'afició rival sempre es fa notar.

No sabem si el responsable és o no aficionat de l'Atlètic de Madrid però l'estadi Vicente Calderón també rep un qualificatiu … molt més agradable! En aquest cas, si busquem les paraules "coratge i cor" , el títol que va portar el documental de la Lliga que va guanyar el club matalasser en l'any 2014, el mapa de Google ens porta directament a la Ribera del Manzanares.

I el Camp Nou? El Sánchez Pizjuán? De moment, Google Maps no ha inclòs (que nosaltres sapiguem) recerques relacionades amb els estadis del Barcelona i del Sevilla. Temps al temps …