Compartir

Oriana Marzoli i Tony Spina han protagonitzat una infinitat de capítols al plató de 'Dones i Homes i Viceversa', així com en algun reality més de Telecinco. No obstant això, recentment van decidir donar el salt a l'altre costat de l'Atlàntic per participar en 'Tornaries amb el teu ex?' , un programa xilè.

Els seus primers dies en el concurs no es podrien qualificar precisament com tranquils, i menys tenint en compte les notícies que arriben des de Xile. Oriana i Angélica Sepúlveda , una altra concursant del reality, han protagonitzat en les últimes hores una intensa brega en la qual fins i tot van arribar a les mans.

Segons ha informat 'Infiltrados', hauria estat Oriana la primera que va arribar a tocar a Angélica, però la resposta d'aquesta va ser encara més contundent, empenyent i tirant dels cabells. D'aquesta manera, l'organització va prendre la decisió de expulsar Angélica del concurs.

La disputa que va provocar finalment l'expulsió hauria començat en un enfrontament dialèctic entre Oriana i Mitzi, una altra concursant a la qual hauria intentat defensar Angélica.

Als ulls dels col·laboradors del programa xilè 'Infiltrados', on van narrar el succeït, expulsar Angélica i no a Orina Marzoli ha estat una decisió injusta.