Compartir

La policia britànica ha investigat el cas d'un nen musulmà de deu anys que va escriure una redacció a l'escola que va alertar les autoritats perquè posava que vivia "en una casa terrorista ". Evidentment, els professors es van alarmar moltíssim, fins que es van adonar que tot es tractava d'un error del petit.

Va ??passar al nord d'Anglaterra i és que el nen es referia al fet que vivia en un tipus de cases adossades, ja que va confondre el terme terrorista, que en anglès és 'terrorist' , amb 'terraced house' , que són una filera de cases . Els professors de Regne Unit estan obligats a denunciar qualsevol tipus de comportament que pugui ser sospitós d'extremisme o activitats terroristes.

La família ha exigit a l'escola ia la policia que demanin disculpes per haver interrogat al seu fill i inspeccionat els seus ordinadors portàtils després que es plantessin a casa seva. "Et pots imaginar que això li passi a un home de 30 anys, però no a un nen petit. Si el professor tenia alguna preocupació, hauria d'haver estat sobre la seva ortografia" , ha denunciat la seva mare a la BBC, que també ha lamentat que ara el seu fill "l'espanta escriure i utilitzar la seva imaginació" .