Compartir

Durant aquests cinc dies, s'aprofitarà per reforçar la comunicació de l'oferta d'hivern i d'estiu a més dels nombrosos esdeveniments esportius que tindran lloc al Principat aquest any com per exemple, la Copa del Món femenina d'esquí alpí, l'Andorra Ultra Trail, el Tour de França o be l'Andorra Outdoor Games, entre d'altres.

Una altra de les novetats que s'hi presenten és el nou espectacle del Cirque du Soleil titulat 'Vision' que es representarà del 2 al 30 de juliol a Andorra i que està inspirat en un món futurista. Serà la quarta vegada que la companyia canadenca s'instal·larà al Principat i aquest certamen servirà per realitzar els primers contactes per tal de comercialitzar de les entrades.

També hi té un espai reservat el Congrés de Neu i de Muntanya que enguany tindrà lloc del 2 al 4 de març a Sant Julià de Lòria i que se centrarà en l'esport i l'aventura.

El ministre de Turisme, Francesc Camp; l'ambaixador d'Andorra a Espanya, Jaume Gaytán i el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, han assistit aquest dimecres al matí a la inauguració de la fira i al llarg d'aquests dies mantindran diferents reunions de treball amb representants institucionals d'altres països per estrènyer lligams turístics i comercials.