Compartir

Per molt xocant que resulti, els cinturons de castedat no són cap broma. Existeixen i sí, són utilitzats encara per algunes persones. És el cas d'una dona italiana que portava un i va perdre les claus , tal qual ho llegeixes, segons publica el diari ' Daily Mail '.

La dona va haver de trucar als bombers perquè la alliberessin del cinturó perquè no era capaç de fer-ho tota sola. Tot va passar a Pàdua, una localitat d'Itàlia, però els professionals no donaven crèdit del que estava succeint. Tot i que podria tractar-se d'una broma, van ser fins a casa i la van aconseguir treure la seva barrera per no tenir sexe .

Els bombers van haver de preguntar-li per què portava un cinturó de castedat , ja que és un objecte molt antic, a causa que podria tractar-se d'un cas d'abusos o maltractament, però res més lluny de la realitat. El portava per evitar mantenir relacions sexuals i, segons ella, ningú l'havia obligat a posar-se'l.

Els cinturons de castedat eren molt utilitzats en el Renaixement i se'ls col·locava a les dones perquè no tinguessin sexe abans del matrimoni o per evitar que les violessin .