Compartir

Tots els nens dels 90 han crescut amb els Teletubbies , el famós programa de dibuixos animats en què ninots gegants de coloraines ballaven, i també ho ha fet el nadó sol que donava pas al començament del dia, amb uns ulls blaus enormes i guapíssim, o millor dit, guapíssima. La nena petita que apareixia a la televisió ara té 19 anys i se li ha posat cara i nom.

Es diu Jess Smith i només tenia nou mesos quan es va fer famosa a tot el món gràcies a aquesta sèrie que va començar a emetre l'any 1997. La jove ho va explicar en el centre en el qual estudia, la Universitat Cristiana de Canterbury, davant de tots els seus companys i la notícia ja ha saltat a les xarxes socials.

Smith tampoc va tenir cap inconvenient a explicar-ho en Facebook i va escriure que "solia amagar-ho, però després de bastant suport dels meus amics a la universitat vaig guanyar la confiança per revelar-: jo sóc el sol dels Teletubbies . Hi ha hagut un bon nombre de persones que diuen ser el sol, però només jo puc dir-los la veritable història ".

"Encara tinc una cara d'beu. Tampoc he canviat tant. Segueixo sent riallera" , diu la jove. També ha explicat que els productors de la sèrie van contactar amb els seus pares quan la van portar a l'hospital per a una revisió.

La increïble somriure que posava la aconseguia el seu pare ensenyant-li un peluix i diu que li van pagar al voltant de 250 dòlars i una caixa de joguines. La veritat és que la cara de Smith recorda molt a la del sol dels Teletubbies .