Quantcast

Pyrénées Andorra i Sport Hotels Hermitage & SPA recapten 12.736 euros per a entitats solidàries

Un total d'11 entitats solidàries van presentar 15 projectes diferents per tal de ser finançades amb la recaptació del sopar solidari que un any més s'ha organitzat per contribuir amb causes solidàries, portades a terme al Principat. Malgrat que la xifra aconseguida és conseqüent, no s'han pogut finançar tots els projectes i ha estat necessària la intervenció d'un jurat per tal de decidir quins projectes podien beneficiar-se de les ajudes econòmiques. En alguns casos els projectes es podran finançar sencers i en d'altres s'ha atorgat una ajuda al pressupost total.

Concretament les entitats que es beneficiaran de les ajudes econòmiques per finançar tot el projecte són: El Patronat de Dones de Meritxell amb una aportació de 2.666 euros, per implementar tallers pels pacients del centre de dia de salut mental, Stop Violències, amb una aportació de 3.600 euros i finalment Unicef que compta amb 2.501.20 euros per contractar 2 persones en risc d'exclusió a Andorra.

D'altra banda Bomosa rep un finançament parcial de 2.300 euros pel projecte «Aportant Capacitat» i Carisma en rep 1.669 per finançar una furgoneta que facilitarà la tasca social de l'entitat.

Des de l'organització s'han mostrat satisfets per poder col·laborar un any més amb les iniciatives solidàries del país, i esperen que l'any vinent es pugui igualar o superar la xifra recaptada en aquesta ocasió.

Comentarios de Facebook