Quantcast

Troba darrera la nevera una de les serps més verinoses del món

De tots és sabut que la part posterior de les neveres és un niu de pelusses. De fet, com no l'movem habitualment, en fer-ho podem trobar-hi gairebé qualsevol cosa …

No obstant això, el que s'amagava després de la nevera d'una família australiana és realment sorprenent. I és que, el que es va trobar una dona va ser una serp marró oriental, que està considerada la segona més verinosa del món.

Segons ha relatat ella mateixa, es va adonar de la presència del rèptil perquè va trobar el cap del rèptil apuntant per sota de la nevera . Completament atònita, va córrer a trucar a la resta de la seva família, i van avisar ràpidament al servei de recollida de serps a Adelaida (Austràlia).

Per a la seva sorpresa, la serp marró oriental havia escollit la part del darrere de la seva nevera per convertir-la en un niu. I és que, quan els experts van arribar a la casa per retirar l'animal, van comprovar que havia posat ni més ni menys que 14 ous sota l'electrodomèstic.

Per descomptat, la mala estona que va haver de passar aquesta família australiana fins que es van dur a la serp seria terrible.

Comentarios de Facebook