martes, 22 septiembre 2020 7:21

Envia un selfie a la policia perquè la foto de la seva fitxa no li agradava

Les pel·lícules de Hollywood ens han ensenyat que un bon fugitiu mai s'ha de posar en contacte amb la policia si vol amagar-se de la justícia. No obstant això, el protagonista d'aquesta història va haver de escoltar el 'Abans morta que senzilla' de Maria Isabel i no va dubtar a enviar un selfie al Departament de Lima , a Ohio (Estats Units), perquè canviessin la imatge de la seva fitxa policial.

Donald 'Chi' Pugh, un fugitiu nord-americà de 45 anys, va qualificar de "terrible" la fotografia que il·lustrava la seva fitxa policial i va optar per enviar el selfie actualitzat, amb ulleres de sol incloses, sota el següent missatge: "Aquesta foto és millor".

Aprofitant la seva aportació, el Departament de Policia no va dubtar a compartir la nova imatge a través de el seu perfil a Facebook , agraint l'actualització i confessant-li que "apreciaríem molt si s'acosta a la comissaria per parlar dels seus càrrecs".

Segons informa la cadena CNN, Donald 'Chi' Pugh < strong> ha estat investigat per delictes de vandalisme i havia de presentar-se davant del jutge per conduir sota els efectes de l'alcohol.