Compartir

'Casats a primera vista' estrena aquesta nit la seva segona temporada. El programa d'Antena 3 ha decidit que la protagonista del primer lliurament sigui Mònica Ceide, coordinadora de Vox a Lugo , la qual deixarà l'acció políticament, momentàniament, per trobar l'amor a cegues < / strong> amb una persona que coneix.

Al vídeo de presentació que ha lliurat la dirigent de Vox a Antena, Ceide, de 47 anys i amb un fill de 21 anys , es mostra com una persona "arriscada" i disposada a "trobar la seva parella ideal". A més assegura que vol una vida nova per a contraure matrimoni i així superar el trauma que ha suposat haver estat plantada en dues ocasions pels seus ex.

Segons publica 'La Voz de Galicia' , Mònica Ceide va ser una de les persones més actives en la campanya del partit dirigit per Santiago Abascal en les últimes eleccions europees. La nova concursant de 'Casats a primera vista' ha rebutjat en nombroses ocasions que la ideologia de la seva formació fora d'extrema dreta , situant-se com un grup "europeista" i "liberal" en matèria econòmica.

< param name = "allowScriptAccess" value = "always">

Més vídeos a Antena3

< / p>