viernes, 25 septiembre 2020 19:53

Troben morta a Sian Blake, actriu britànica de culebrons

Sian Blake , actriu britànica de 43 anys que ha participat en sèries com 'Eastenders', ha estat trobada sense vida al costat dels seus dos fills al jardí de casa al municipi de Kent.

El passat 13 de desembre, Blake va desaparèixer al costat dels seus fills , data des de la qual, sospitosament, no se sap res del marit de l'actriu, que uns dies més tard va acabar declarant davant la policia com a presumpte culpable de l'absència dels tres.

De moment, els agents policials no han llançat més llum al succés però les pistes apunten que Arthur Simpson-Ken, el seu marit, seria el principal responsable que els cadàvers de Blake i els seus fills apareguessin enterrats al jardí de l'habitatge que tots dos compartien.

Sian Blake ha tingut un gran èxit a nivell nacional encara que en els últims anys havia decidit gaudir de la seva vida familiar . L'any 2009, l'actriu britànica va fer la seva última aparició televisiva amb 'Skins', una cosa del que molts amants de la televisió no obliden i demanen serietat i consistència a la justícia del país perquè se sàpiga el que ha passat.