Compartir

Les xarxes socials tenen un nou centre d'atenció. No es tracta de cap celebrity que ha fet, o dit, alguna de les seves, ni res per l'estil … En aquesta ocasió la cosa va de animals . I en concret el vol d'un mussol és el protagonista en aquests moments.

Una càmera de trànsit de l'autopista del Quebec, a l'oest de Motreal, Canadà, ha captat a un mussol en ple vol. Un vídeo que s'ha fet viral després de ser publicat en les xarxes socials per Robert Poeti, ministre de Transports de la província canadenca.

El vídeo en qüestió mostra un mussol blanc i negre amb taques, just en el moment de ple vol, quan l'animal estén les seves ales. Es tracta d'un mussol que representa el símbol de la província del Quebec , a més de ser una espècie protegida .

Pel que sembla, l'animal estaria < strong> buscant un lloc per posar-se, tal com ha explicat la directora de l'Observatori McGill per a Aus. Així mateix, ha assegurat que als mussols els "agrada tenir bona disposició de la terra i dels llocs alts en els que puguin posar-se perquè els ajudi en el moment de la caça".