Compartir

Heather Gooch va intentar l'impossible fa unes setmanes: recórrer el trajecte de Fort Lauderdale a Nova York amb avió (tot just tres hores) sense que el seu fill de nou mesos s'assabentés. Per a la seva sorpresa, en el vol de la companyia Southwest Airlines es va trobar amb una a zafata que va tractar al seu fill a la perfecció ia la qual va qualificar com "Mary Poppins".

Agraïda pel que ha passat, Gooch va publicar un missatge al seu compte de Facebook que supera els 60.000 compartits i que ha estat realment aplaudit pels usuaris de les xarxes socials. "El meu fill va començar a fer olles i temia que fastiguejaria el viatge a tot l'avió. Anisse el va agafar en braços i va començar a caminar amb ell pel passadís de l'avió ( …) Mai he tingut una hostessa tan amable i servicial com ella. El petit l'adorava ", assenyala aquesta mare.

L'emotiu missatge ha arribat a l'hostessa, Anissa Charles, qui no donava crèdit a les paraules que havien arribat d'aquests viatgers i de la resta d'usuaris de Facebook que havien llegit la seva història. "Em fareu plorar entre tots. El plaer va ser meu i va ser ell qui em va arreglar el dia (…) ja saps, per això de poder passejar una mica" , confessa.

La propera vegada que us toqui viatjar en avió, a veure si hi ha sort i topeu amb un personal agradable i que us pugui treure d'aquest moment de "terra em volia fondre".