Compartir

Hi ha gent molt desagradable pel món i aquesta jove és una d'elles. El seu nom és Holly Jones i ha escrit una entrada al Facebook que ha indignat més d'un perquè es queixa del tracte que va rebre en un restaurant durant el sopar de Cap d'Any a causa que a una dona li estava donant un infart , segons publica el ' Daily Mail '.

Resulta que per aquesta dona no és més important que algú s'estigués morint i haguessin de socórrer mentre estava sopant amb el seu marit al local. Diu que la senyora "arruïnar la meva nit" i sobre va tenir a veure "com una persona moria" , després de criticar que els cambrers socorreguessin a la malalta.

Pel que sembla, quan Jones estava cridant perquè li portessin el compte, ningú li va fer cas perquè estaven pendents de la senyora gran (com és obvi) i el gerent del restaurant, Chris Burton, li etzibés que "una persona morint-és més important" . Ella va marxar indignada perquè havien "gastat molts diners " i escriu que no tornarà "mai" .

Jones no es queda aquí i diu a la dona que va patir un infart "drogata amb sobredosi" , de manera que les crítiques no s'han fet esperar. L'amo del local ha contestat que s'alegra que vegi la gent "les persones tan desagradables amb les que de vegades hem de lluitar" i ha explicat que la dona va sobreviure gràcies a la ràpida intervenció dels cambrers i els serveis sanitaris.