Inicio andorra

El 'workshop' ocupacional de la Seu propicia 12 nous contractes a la comarca i Andorra

Compartir

D'aquests 12 contractes, 8 encara continuen vigents a dia d'avui, mentre 4 de les persones contractades van treballar durant el pont de la Puríssima i per les festes de Nadal. D'aquestes 4 persones, 3 són candidates a fer hores extra, mentre que 1 d'aquestes ha trobat feina a Andorra.

La regidora de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Mireia Font, ha explicat que un dels aspectes que destaquen la majoria de les empreses és poder oferir, en un esdeveniment de les mateixes característiques, una major informació pel que fa al permís de treball al Principat d'Andorra.

En aquest 'workshop' ocupacional s'hi van realitzar un total de 418 contactes entre les 110 persones demandants de feina i la dotzena d'empreses que hi van participar. D'aquestes empreses que cercaven treballadors, quatre pertanyen al territori (Taurus Group, Hostelco, l'Estació d'Esquí Nòrdic de Sant Joan de l'Erm i Cerdanya Resort), mentre que les altres vuit són andorranes (Vallnord, Pyrénées, Establiments Vidal, Viladomat, Júlia Perfumeries, Gamma Management, Caldea Inúu i Cerqueda Internacional de Serveis).