Compartir

Perquè anem a negar-ho, en aquesta època de l'any WhatsApp ens ve molt bé per felicitar les festes a tots els nostres contactes. Gràcies a l'aplicació de missatgeria instantània, aquesta tasca és molt més senzilla que fa uns anys. No obstant això, no tot és bo … I si no, que l'hi diguin al protagonista d'aquesta notícia.

Es tracta d'un jove anomenat Tom, que no va dubtar de crear un grup de WhatsApp anomenat 'Merry ex-mas' per felicitar el Nadal a totes les seves exnòvies a la vegada . Com us estareu imaginant, el caos i la perplexitat que va provocar entre totes les joves.

La conversa que va iniciar Tom arrencava de la següent manera: "Bon Nadal noies. Vaig pensar que podries voler compartir alguns records entre vosaltres ja que estic sol aquest any i ho trobo a faltar ".

Evidentment, la resposta de totes les seves ex no es van fer esperar.

"Has d'estar bevent molt. Què és això? De debò Tom? Ets un capoll" , assegura la Gemma, una núvia de la seva època del col·legi.

"De veritat creus que això és graciós? Posar-me en un grup amb la noia amb la que et acostabas quan estaves amb mi" , afirma Bella . Steph, l'al·ludida per aquest missatge, respon que Tom li havia promès que ja no estaven junts.

Tom torna a intervenir, assegurant que va deixar a Bella per Facebook, i culpant a la jove d'haver arruïnat les seves bones intencions de felicitar-les.

Tot i que en general tots els missatges de les ex núvies afirmaven que la iniciativa de Tom havia estat una molt mala idea, ell assegura: "Bé, crec que això ha anat bé. ¿ Què tal Gem? Et ve de gust prendre alguna cosa? ".

I, suposem que per a sorpresa de la resta, Gemma accepta la proposta de Tom . Tornarà a sorgir l'amor entre Tom i Gemma (la seva núvia del col·legi)?