Compartir

El petit Nicolás dóna el salt als realities i el proper 7 de gener podria creuar les portes de 'Gran Hermano VIP 4', segons han confirmat fonts coneixedores de les negociacions.

Francisco Nicolau, que estudia Dret al Centre Universitari d'Estudis Financers , hauria posat com a condició poder continuar amb els seus estudis des de dins de la casa , segons recull el portal 'Vertele'.

El jove es va convertir en el centre de totes les mirades després de la seva detenció per presumpta estafa i fer-se amb els cercles de poder a Espanya. En les seves gestes es va fer passar per diversos càrrecs públics i fins falsificar informes del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), per la qual cosa va ser detingut. Però està clar que 'el petit Nicolás' en un dels personatges del 2015 i ja es va convertir durant setmanes en un dels convidats estrella del ja extint programa de Mediaset 'Un temps nou'.

Rosa Benito, Rappel, Raquel Bollo i Lizfanny Emiliano , exconcursant de 'GH 10 & # 8242 ;, són els participants que ja han estat confirmats pel canal.