Compartir

Cristina Pedroche va tornar a donar les Campanades , i mai millor dit. La sexy presentadora torna un any després de la polèmica amb el seu vestit transparent i porta ja uns dies escalfant l'ambient abans que arribi el moment més esperat, el de saber quina serà la vestimenta triada.

La col·laboradora de 'fent zàping' ha penjat al seu bloc de la revista ' Hola' un total de 12 imatges, que es corresponen amb els 12 raïms, amb un vestit diferent per poder triar el que finalment es posarà. Tots són molt bonics i li queden com la seda, però hi ha alguns que peguen més que altres, tenint en compte que és una nit molt especial. No obstant això, ella ja ha deixat clar que el definitiu se l'ha encarregat a Pronovias per ser una firma espanyola.

Pedroche tancarà el proper 31 de desembre 1, 2015 carregat d'alegries en el que va trobar l'amor amb David Muñoz , s'ha casat i ha arribat a presentar un programa, 'Pekín Express'. Ara només ens queda per veure com entra en 2016. Segurament, no deixarà indiferent a ningú. Punxant ací pots veure tots els vestits.