miércoles, 23 septiembre 2020 19:08

La cruel felicitació nadalenca a una menor que pateix assetjament escolar

Molt fort. Tret d'un menor assetjat pot arribar a comprendre la magnitud de l'infern que es pot arribar a viure en l'entorn escolar si no es posa límit al fatxenderia que exerceix una minoria.

Comptem la història d'una menor que ha estat llançada a l'opinió pública per una mare irlandesa que, visiblement afectada, ha publicat a les xarxes socials una cruel targeta que la seva filla de 11 anys ha rebut per Nadal. Frases molt dures, vexatòries i amb insults, a les que li recorden a la nena que el que ha de fer és abandonar el col·legi perquè tothom l'odia. < / p>

La targeta mostra una estampa nadalenca amb quatre gats però el seu interior amaga un prova de l'assetjament escolar que la nena de 11 anys pateix dia a dia a l'anar al centre. I tot apunta que la postal ha estat enviada per un nen de la mateixa edat.

Segons recull el diari DailyMirror, la mare ha volgut fer-la present per destacar el brutal assetjament que pateix la seva petita.

Els usuaris de mitjans socials ràpidament han simpatitzat amb la nena i ja s on molts els comentaris de denúncia davant d'una targeta nadalenca tan cruel.