Compartir

Passen els anys, però 'Els Simpson' continuen acumulant bones dades d'audiència i segueixen sent un dels grans referents en les sèries d'animació. Milers de fans al voltant del planeta analitzen cada un dels detalls que amaguen els seus capítols, gràcies a la qual sabem que els creadors del popular títol nord-americà actuen habitualment com vidents.

En aquesta ocasió hem de viatjar al any 2009 , concretament a un dels capítols de la seva temporada 21, per descobrir que 'Els Simpson' ja sabien que un nou lliurament de la saga 'Star Wars' < / strong> arribaria a la gran pantalla.

Durant l'episodi en què Homer visita uns estudis cinematogràfics ficticis, en la seva façana es pot veure el cartell de la 'nova' pel·lícula de 'Star Wars', titulada en la sèrie estatunidenc 'The Apology'. A més, a la dreta de la imatge apareix el cartell de 'Alvin i els esquirols'. Per a més curiositat, els dos llançaments han coincidit recentment a la taquilla nord-americana.

Abans d'aquesta cridanera predicció, els guionistes de 'Los Simpson' ja van recollir en els seus episodis fets que posteriorment es van fer realitat com la corrupció en la FIFA o el virus de l'èbola.