Compartir

Pablo Alborán ha assegurat que es retira dels escenaris durant un temps. El cantant malagueny ha donat la notícia en 'Quin temps tan feliç!' i, com era d'esperar, les seves paraules han armat bastant revolada.

El cantant malagueny ha explicat al programa conduït per María Teresa Campos que ha arribat el moment "d'aturar".

"Fa un anys que no quedo amb els meus amics per sopar. És molt difícil ser jo, i el pitjor de la fama són els prejudicis. Jo sóc molt normal i vull recuperar la meva normalitat ", ha confessat Alborán.

Va ??passar de compartir la seva música a Youtube a sonar en totes les ràdios del nostre país pràcticament en un obrir i tancar d'ulls. I des que va saltar a la fama en 2010, el malagueny no ha deixat de treballar ni un instant.

"He decidit parar més o menys dos anys" , ha explicat el cantant de 26 anys.

La notícia ha estat tot un bombazo, i molt comentada entre els seus seguidors. Tant, que Pablo Alborán s'ha vist obligat a matisar les seves paraules. Ara ha explicat que considera que és "el moment d'aturar a Espanya" . No obstant això, encara té "diversos compromisos" a Amèrica que pensa complir.

D'aquesta manera, sembla que pretén baixar una mica el seu frenètic ritme de treball, i agafar-se un descans per "buscar temps per a mi, per la meva família, i per l'amor, per descomptat".