Compartir

'El Intermedio' és un dels programes d'humor que tracta de forma desenfada la política nacional. El Gran Wyoming dirigeix ??l'espai que emet laSexta i que últimament està apostant per fer entendre a l'audiència la importància de les eleccions del 20-D amb diferents entrevistes als principals candidats.

El passat dimecres, Albert Rivera va entrar en directe per telèfon per comentar l'actualitat política i el cop de puny que havia rebut Rajoy (que no ha entrat en el programa de laSexta). L'equip de rètols de 'El Intermedio' va tenir un petit lapsus i renombró el líder de Ciutadans com a dirigent del Partit Popular.

Haurà estat fruit de la casualitat? Alguna cosa premeditat? Sigui com sigui, el Gran Wyoming va haver de demanar disculpes uns minuts més tard després que en les xarxes socials aquesta imatge va tenir moltíssima repercussió.

" Ens havia de passar precisament a nosaltres … en fi. Això és producte de la precipitació . El programa ho estem fent sobre la marxa. A causa d'això, estem principalment gambes. Donem les gràcies a Albert Rivera per intervenir i lamentem l'error ", va dir Wyoming.

Una anècdota graciosa que fins el mateix polític de Ciutadans s'ha pres amb humor …