domingo, 27 septiembre 2020 6:07

Silvestre i Pedroche, ideals dels espanyols per tenir una nit boja

Pel que sembla Miguel Ángel Silvestre és el preferit de les espanyoles per a un embolic d'una nit. Per als homes, l'escollida és Cristina Pedroche. Per demanar que no quedi …

Tothom fa plans per desitjar el que vol de cara a 2016. En alguns casos és hora de fer propòsit d'esmena i millorar algunes coses, des anar al gimnàs a aprendre idiomes o portar-se millor amb la sogra. I després, per descomptat està l'assumpte de l'amor. Trobar-o millorar-lo. I, per descomptat, també hi ha gustos i inclinacions. Com és el nostre home o la nostra dona ideal. Per què i per qui s'inclinen els espanyols? Segons l'enquesta realitzada per Meetic. Els solters espanyols ho tenen molt clar i per al 2016 li demanen una cosa, trobar parella.

Sabies que el primer diumenge de l'any és quan es registra la major activitat i interacció entre els usuaris espanyols de Meetic? Doncs això. Concretament un 14% més que qualsevol altre diumenge de l'any. I si és qüestió de demanar, sembla qu i tots els que no tenen parella tenen un prototip bastant clar.

Ajuntant tots els resultats de l'enquesta realitzada pel site de cites, les dones tenen el seu home perfecte amb: el somriure, carisma i temperament de l'actor George Clooney (31%) , amb el sentit de l'humor de Jim Carrey (19%) i la intel·ligència de l' president dels EUA, Barack Obama (23%). I per als homes, la dona ideal seria una mica més diversa: amb l'estil de Scarlett Johansson (19%), el somriure de l'espanyola Elsa Pataky (16%), el temperament de Cristina Pedroche (19%) i la intel·ligència de Angela Merkel (15%). T'imagines les mescles? Quin cockail!

Ara bé, què passa quan es pregunta sobre la possibilitat de tenir un embolic amb aquests famosos? Els nois han triat a Scarlett Johansson com la dona perfecta amb qui tenir una cita (17%) i una relació llarga, així com ser la perfecta per cuidar i tenir fills (16%) i per presentar als pares. Mentre que Cristina Pedroche, ha estat escollida com noia perfecta per tenir una nit boja (19%) i per passar un divertit cap de setmana.

A les noies segueix predominant la seva passió per l'atractiu George Clooney, ja que el consideren la millor opció per tenir una cita (18%), presentar els pares o passar un cap de setmana. No obstant això, com no podia ser d'altra manera, el romàntic cantant Pablo Alborán ha estat considerat com el millor per tenir una relació llarga (17%) enfront de Miguel Ángel Silvestre, que s'ha emportat un 19% en ser elegit com el millor company per passar una nit boja.