Compartir

L'agressió d'un menor de 17 anys a Mariano Rajoy durant un acte de campanya als carrers de Pontevedra s'ha convertit ràpidament en un dels temes més comentats a Twitter aquest dimecres.

Dos són els hashtag que recullen principalment les reaccions al succés. Sota 'Pontevedra' es troben els comentaris més seriosos i crítics amb l'acció del jove agressor. No obstant això, molts usuaris no han pogut evitar recordar-se de un capítol de 'La que se avecina' , per la qual cosa 'Antonio Recio' també figura entre les deu tendències més populars de la xarxa social.

La popular sèrie de Telecinco recollia en un dels seus episodis, quan encara era president del Govern José Luis Rodríguez Zapatero , l'agressió del seu popular personatge al líder socialista -ficticio- amb un cranca .

Multitud d'usuaris a Twitter han comparat l'agressió en la ficció d'Antonio Recio amb el cop de puny que ha rebut aquest dimecres Mariano Rajoy a Pontevedra. A més, també podem trobar nombrosos comentaris que es sorprenen que el personatge de 'La que se avecina' sigui TT després del succés.

el cop de puny a rajoy m'ha recordat al centollazo de antonio fort

& mdash; Olatz (laurenpunks) 16 desembre 2015

És el centollazo d'Antonio Recio a ZP 2.0

& mdash; Mon Sanromán (mon_sanroman) 16 desembre 2015

Antonio Recio, amb tu va començar tot! Jaja visca #lqsa

& mdash; Xomin (@ jume200) 16 desembre 2015

Antonio Recio és tendència, ull

& mdash; Claudd & # 10060; (claudiamoscu) 16 desembre 2015