Compartir

L'expectació davant l'estrena de 'Star Wars: El despertar de la força' és tal, que qualsevol detall que es desvetlli sobre la pel·lícula corre per les xarxes com la pólvora. Tant més si és l'opció d'una eminència com Carlos Boyero, qui per altra banda resulta sempre tan exigent …

Es pot veure la nova de Star Wars? Està a l'altura de la saga?

El crític comença per confessar que no és seguidor de la saga. Diu que li va divertir bastant "al principi", quan era " un western molt enginyós, exaltant, imaginatiu, respectant els vells codis, utilitzant virtuosament les tecnologies ". Però que li va avorrir la repetició d'esquemes en les seqüeles de la saga.

Pel que fa a aquest nou lliurament, la seva opinió es podria qualificar com tèbia: " M'he entretingut moderadament amb aquest circ amfetamínic ". I afegeix: " Desitjant de durar una miqueta menys ".

Al haver-hi la música i una estètica enlluernadora. El el deu el crític assenyala precisament a la repetició d'esquemes i alguns personatges anodins.

A Twitter la seva opinió ha caigut com una bomba. També ha estat molt criticat per la frase en la parla de " Finn, un personatge sense cap interès al qual interpreta horrorosament un actor negre ".

M'agraden les pelis de Star Wars, el Nadal i les crítiques de Carlos Boyero. AQUEST ÉS EL MEU DRAMA.

& mdash; Dani Bordas (DaniBordas) 16 desembre 2015

La millor manera de saber si t'agradarà una pel·lícula és que no li agradi a Carlos Boyero.

& mdash; Fleibur. (Dr_Fleibur) 16 desembre 2015

Per no agradar-Carlos Boyero cal veure el que el llegiu.

& mdash; Alberto López (@ alberto2) 16 desembre 2015

Carlos Boyero quan veu una pel·lícula que sí que li agrada. pic.twitter.com/COveAo2g1m

& mdash; Norton (Narradoor) 16 desembre 2015

Carlos Boyero, moderadament entretingut. pic.twitter.com/bRMDvwvOuf

& mdash; Enric Corominas (Corominas) 16 desembre 2015