sábado, 15 agosto 2020 21:26

'Renovar-se o morir', el llibre perfecte per esdevenir un líder digital

¿Canviar o ser canviat? Aquesta és la qüestió que ens planteja la revolució tecnològica que estem vivint; qüestió a la qual Sílvia Leal fa front optant per aprofitar les oportunitats que ens ofereix l'economia digital portant-nos per un camí més col·laboratiu, intel·ligent i eficient en el qual tots estem connectats.

Però ¿estem preparats pel canvi? e-Renovar-se o morir arriba amb un doble objectiu : demostrar que el trànsit cap a l'economia digital és un camí que tots podem prendre i fer que aquesta travessia sigui fàcil, a través d'experiències i històries que converteixen la tecnologia en quelcom emocionant.

Per a això, eRenovarse o morir recull les 7 tendències tecnològiques seguint el mateix esquema per a cadascuna d'elles: naturalesa i essència, història, impacte socioeconòmic i, expectatives de negoci i reptes per fer-les realitat . Tot això, acompanyat de codis QR que permetran al lector accedir a informació complementària.

Aspectes com la realitat augmentada, la gamificació i els jocs, i els drones es converteixen en elements fonamentals que Leal atén de forma extensa en aquest llibre.