domingo, 27 septiembre 2020 13:19

La topada de Jorge Javier i Kiko Hernández a 'Sálvame Deluxe'

'Sálvame Deluxe' tenia preparat un plat fort per a la nit de divendres. Després de diversos mesos lluny dels platós de Telecinco, Rosa Benito tornava a la que va ser casa durant anys i es va retrobar amb els seus antics companys. Allà hi havia Kiko Hernández , qui va protagonitzar un moment de màxima tensió amb Jorge Javier Vázquez.

Després d'emetre la imitació que van realitzar el col·laborador i Mila Ximénez de Rosa Benito i Chayo Mohedano, el presentador va recriminar a Kiko Hernández seu comportament: " No entens que li pugui fotre aquesta imitació? Hi ha una clara intenció d'ofendre".

Així començava un intercanvi de retrets que van escalfar l'ambient del programa. Tal i com recull 'FormulaTV', el col·laborador li va recordar que "saps com va la maquinària del 'diari'" i Jorge Javier va apuntar que no hi ha "pistoles al cap".

< p> Lluny de calmar els ànims, la frase del presentador va provocar que Kiko Hernández dubtés d'aquesta afirmació i assegurés que "l'última vegada que em vas proposar una imitació vaig dir que no i em vas dir que ja estava bé de no participar en alguns aspectes del programa ".

Jorge Javier va qualificar aquesta intervenció de "cop baix" i li va demanar que "això si vols m'ho comentes fora" abans de canviar de terç i continuar amb els temes previstos per al 'Deluxe'.