Quantcast

Les xarxes socials i els mòbils causen arrugues a la cara

T'imagines un dia sencer sense mòbil? Segurament no. Ni tu, ni ningú. Tenim addicció, encara que en algunes casos és més perillosa que en altres, però igualment no podem viure sense mirar el whatsapp o qualsevol xarxa social. Coneixem molts dels riscos d'estar 'enganxats' , als quals cal sumar-li un de nou … Les arrugues !

Fins a la pell pateix cada vegada que mires el mòbil i és que segons un estudi d'una empresa especialitzada en medicina estètica, Merz Aesthetics, l'ús de les xarxes socials en el Facebook causa un envelliment prematur que comporta l'aparició primerenca de arrugues .

Resulta que quan arrufar lleugerament les celles en fixar la vista en la pantalla es produeix l'anomenada 'arruga de Facebook' . També es produeix un efecte negatiu quan entrecerramos els ulls inconscientment per concentrar-nos, ia més tot ho fem de forma repetitiva, cada dia i gairebé cada hora. Les zones que més pateixen de la cara són els ulls, els seus voltants, i més concretament la zona de la cella, que és el que provoca les arrugues i les potes de gall .

Nou de cada deu espanyols té un smartphone, d'entre els quals fins a un 43% el mira més de dues hores al dia i tres quartes parts estan enganchadísimos a les xarxes socials. Igual en comptes d'un mòbil nou, hauríem d'invertir els diners en cremes antiarrugues.

Comentarios de Facebook