Compartir

Una dona de 33 anys d'edat va ser brutalment apunyalada a l'exposició Art Basel del Centre de Convencions de Miami per una altra dona, que no va obtenir resistència ja que la gran majoria de visitants "van pensar que < strong> es tractava d'una perfomance dins de la visita ".

La brutal agressió va tenir lloc prop de l'obra de Naomi Fisher anomenada 'The swamp of Sagittarius'. La mateixa artista era present en lloc de l'agressió i assegura als mitjans locals que "va sentir la batussa" i que un jove la va felicitar per la representació "amb sang falsa però que era amb sang real ", tal com va confessar a 'Miami Herald'.

Tot i les fortes mesures de seguretat del recinte, Siyuan Zhao, una estudiant universitària de 24 anys que viu a Nova York i acusada d'homicidi, va realitzar aquest atac amb un cúter, molt similar als que es porten per manipular obres d'art.

Segons la policia de Miami, Zhao va confessar davant els agents que "havia de matar-la a ella i dos més "i que" volia veure sagnar ". Quina història!