Quantcast

Mor el nen pel qual un poble de Canadà va avançar Nadal

"Li tenia als meus braços, va prendre un últim alè profund i vaig saber en aquest mateix moment que seria l'últim . No podia creure el que estava veient però va morir amb el somriure més preciosa en la seva cara ".

Amb aquest emotiu missatge a Facebook, Nicole Welwood, mare d'Evan Leversage, el nen pel qual el poble de St.George (Canadà) va avançar el Nadal, < strong> va anunciar la mort del seu fill petit.

La història va posar amb el cor en un puny a mig món. Evan, a qui li van diagnosticar una malaltia terminal causa d'un tumor amb dos anys, va poder viure els seus últims dies en plenes festes nadalenques, gràcies als veïns i veïnes del seu poble que van engalanar els seus carrers amb llums i garlandes perquè pogués gaudir anticipadament d'aquest regal.

Fins i tot St.George va realitzar la tradicional cavalcada del Pare Noel en el mes d'octubre (amb un èxit de participació de 7.000 persones) i que va modificar el seu recorregut perquè Evan veiés que el Nadal havia arribat. "Allà on miressis, era Nadal", confessava el petit. Una història realment preciosa …

Comentarios de Facebook