Compartir

TVE ha decidit relegar l'espai informatiu de 'La 2 Noticias' a la matinada , el que ha provocat un sonor cabreig a les xarxes socials. La seva quota de pantalla habitual, quan el seu inici rondava entre les 23:30 de la nit i la 1 de la matinava, se situava al voltant del 2%, però això no ha estat suficient perquè no es converteixi en una de les deu tendències més comentades aquest divendres al Twitter.

Part de les crítiques s'han produït després de conèixer la reacció de Mara Torres , la seva presentadora, que ha preferit recórrer a la ironia per comentar la decisió de TVE: "A partir de dilluns, # La2n a la 1 am. I, per tant, serem el primer informatiu de matí o de passat o de quan sigui, en pla atemporal".

A partir de dilluns, # La2n a la 1 am. I, per tant, serem el primer informatiu de matí o de passat o de quan sigui, en pla atemporal.

& mdash; Mara Torres (maratorres_) 3 desembre 2015

Les paraules de la periodista se sumen a l'acció de la redacció de l'espai informatiu, que fa poc més d'un mes va decidir no signar el seu treball durant un dia , en entendre que s'havia alterat l'escaleta del programa. En concret, es tractava d'una peça en la qual es feia al·lusió a l'acord aconseguit per diferents partits polítics, entre els que no es trobava el Partit Popular i Unió, per recuperar el consens en la radiotelevisió pública, segons informa 'El Mundo'.

Són molts els usuaris que han decidit ressaltar la tasca de l'equip de La 2 Notícies i que aplaudeixen la reacció de Mara Torres.

Tot i la fèrria censura, La 2 Notícies era l'únic informatiu alguna cosa suportable dins 1 @rtve que fa pudor a PPopular gràcies a Gundín

& mdash; Leo Navarro (Leganav) 4 desembre 2015