Compartir

La final de 'Gran Hermano 16' ja té data. Serà el proper 23 de desembre quan coneguem el guanyador de la present edició i tots els seguidors del reality ja comencen a fer les seves pròpies apostes.

Com sempre, depenent dels coneixements previs del programa, hi ha veus que tenen més pes en les xarxes socials. És el cas de @ FinalGH16 , un compte en la qual trobem només tres tuits en què pronostica qui serà el guanyador de 'Gran Hermano 16' i què dos concursants l'acompanyaran a la final.

Segons publica 'Blastingnews', darrere d'aquest compte estaria un autèntic guru del reality de Telecinco, que ja va endevinar que Paula es convertiria en la guanyadora de 'Gran Hermano 15'. D'aquesta manera, fent cas al seu pronòstic, Sofia es faria amb el gran premi final de 300.000 euros. Per la seva banda, Marta i Han estarien també fins als últims minuts del concurs , però se'ls escaparia l'anhelat maletí.

Perquè es compleixin les paraules d'aquest guru, en l'expulsió d'aquest dijous hauria d'abandonar la casa Aritz o Ricky. Altrament, si finalment se'n va de Guadalix de la Serra la participant canària, ja fallaria en el nom d'un dels dos finalistes.

¿Encertarà en la seva elecció per a 'Gran Hermano 16'?