Compartir

Els mitjans de comunicació nord-americans com 'KCRA-TV' han exalçat en les últimes hores la 'gesta' de Rodney Meadows, un humil treballador de classe mitjana resident a la ciutat de Modest, pertanyent a l'estat de Califòrnia, que va tenir la fortuna de guanyar amb tan sols unes hores de diferència dues vegades el premi de la loteria.

Meadows va participar per casualitat en la Loteria de Califòrnia (que celebrava el seu 30 aniversari), ja que no volia sortir de casa aquell dia però va anar a una botiga d'ultramarins a comprar una sèrie de productes per el menjar.

Fruit d'aquesta fortuna, la butlleta que va comprar en aquesta botiga va sortir premiat amb 1.000 $ . Després de veure que la sort li havia somrigut, Meadows va decidir guardar-gran part del botí però gastar $ 20 més en intentar que la quantitat que es portés a casa fos més gran.

I vaja que si ho va fer! Segons asseguren les autoritats de l'administració de loteria, Meadow va resultar premiat en un dels tres butlletes que aquesta vegada SÍ el van convertir en milionari. En un primer moment, i l nord-americana no donava crèdit al que veia en la màquina: "bitllet premiat amb $ 10.000.000".

Una treballadora de la botiga li va confirmar el premi, cosa que va embogir a l'home i li va fer pensar en tots els durs moments que havia passat en els últims mesos. "No sé encara en què em gastaré tots aquests diners", assegurava als mitjans locals Meadows. Quina persona més 'modesta', i mai millor dit …