Compartir

Si pensàvem que ho havíem vist tot al paradís de 'Adam i Eva' , aquesta nit arriba un plat fort i inèdit en el programa. Com en molts altres episodis, una noia haurà de decidir entre dos homes a la recerca de l'amor. La novetat no arriba a la composició dels seus participants, sinó més aviat en el seu passat.

La Eva d'aquest dimecres és Raquel Andújar, que en 2014 es va alçar amb la corona de Miss Extremadura i va competir en el certamen que coronaria més tard a Desirée Be com Miss Espanya, segons apunta 'Vertele'. La jove es converteix així en la primera Miss que es despulla a la recerca de l'amor.

En la nota informativa distribuïda per Quatre abans de l'emissió del programa, Raquel es defineix com a jove "extrovertida, simpàtica i trencadora" i arriba a l'illa amb ganes d'aconseguir un home que estigui a la seva altura.

La Miss Extremadura 2014 haurà de triar entre David , un director comercial que es considera l'autèntic "Rei dels llits", i Ramon , un jove que diu ser "romàntic, atent i entregat".