Compartir

El racisme , per desgràcia, segueix existint en el món actualment, fins i tot podria dir-se que cada vegada més. Aquesta noia nord-americana no té problemes en mostrar públicament en Facebook , encara que aquesta vegada li va sortir malament la jugada i va rebre una humiliant lliçó que, potser, li hagi tret les ganes de tornar a escriure alguna cosa similar.

El seu nom és Kelsey Reynolds i utilitzava el seu compte de Twitter per a escriure coses com "mai tindré sexe amb un negre ", o que " crec que els negres són ximples, que tornin a la jungla ". Però, quan va desencadenar les rialles a la xarxa va ser quan va adjuntar una imatge del seu cos volent dir que només els del seu color de pell podien tenir sexe amb ella. "Ho sento negres, només els blancs poden fer-se càrrec d'això" , ha sentenciat.

Un afroamericà no va dubtar a contestar-li amb molta educació que "en nom dels negres afirmo que tots recolzem de cor la teva decisió" . Després estigui 'zas' , va arribar el d'un home blanc que també "en nom dels blancs, admirem de veritat la teva refinament. Tot i això, declinem teu oferiment i esperem que els mexicans es facin càrrec d'això, per bé de l'equip ".

Les rialles no van quedar aquí i va intervenir un mexicà dient que millor que ho fes un asiàtic, així que no va dubtar a entrar un jove amb aquests trets per dir-li que "en nom de la cultura asiàtica, declinem aquest generós acte. Així com practiquem l'aritmètica, tocar el piano, les arts ninja voladores, pot ser que els musulmans tinguin la resposta que busques ".

Però, sens dubte, la resposta que va haver de deixar a Kelsey Reynolds amb la cara en blanc va ser la d'un musulmà que també va declinar l'oferta perquè "no mengem porc ". Clar i concís, segurament se li hagin tret les ganes de seguir amb la seva racisme .