Compartir

En plena recomanació de l'Ajuntament de Madrid d'utilitzar el transport públic per evitar l'augment dels nivells de contaminació, una de les línies que passen pel centre de la ciutat, la línia 2 de Metro (que cobreix el servei entre les estacions de les Roses-Quatre Camins) ha estat inutilitzada durant més d'una hora entre Banc d'Espanya i Santo Domingo.

Segons ha assegurat el mateix Metro de Madrid, el causant d'aquesta paralització del servei ha estat el globus d'un nen, metal·litzat i ple d'heli (quants canvis dels que es venen en zones turístiques de la ciutat com el Retiro) i que ha caigut accidentalment a les vies de l'estació de Sol.

Pel que sembla, el globus va entrar en contacte amb la catenària i el sostre d'un dels vagons, provocant un salt de tracció que va cremar els cables i danys de gravetat en el greix de les vies.

Al voltant de les 8:15 hores, el servei ha quedat restablert pels tècnics de manteniment de Metro de Madrid , que han hagut de treballar a preu fet per esmenar el problema causat a l'estació de Sol.