domingo, 9 agosto 2020 10:56

Aída Nizar i Telecinco, condemnats a indemnitzar una exconcursant de 'GH'

El Tribunal Suprem ha confirmat la sentència que obliga a Aída Nizar i Telecinco (actualment Mediaset Espanya) a pagar una indemnització de 20.000 euros a la demandant, un exconcursant de 'Gran Hermano' de la qual no ha transcendit la seva identitat, per intromissió il·legítima en l'honor.

Segons informa 'Ecoteuve', es tracta d'un comentari que va realitzar la polèmica participant de 'Gran Hermano' durant el seu pas pel reality 'Acorralados' , on va assegurar que havia acompanyat a la seva amiga Mercedes a un centre per interrompre el seu embaràs.

D'aquesta manera, el tribunal desestima el recurs presentat per Aída Nizar i Telecinco, en entendre que no existeix cap prova que pugui demostrar la veracitat del testimoni i que els espectadors habituals dels realities de la cadena podien identificar a la demandant amb les escasses dades facilitades per la concursant.

La sentència recorda que els mitjans de comunicació són responsables també de vulnerar el dret a l'honor o la intimitat personal al contractar persones que no tenen credibilitat, però que ajuden a pujar l'audiència dels seus programes.

Així, Aída Nizar i Telecinco han < strong> pagar una indemnització de 20.000 euros a aquesta exconcursant de 'Gran Hermano' i divulgar la sentència, que en aquest cas és favorable a la demandant.

Artículos similares