sábado, 8 agosto 2020 13:58

'GH16': Aritz es passeja nu per la casa a manera de protesta

En la història de Gran Hermano hem presenciat tot tipus de reivindicacions. La més recurrent sempre passa per negar-se a fer la prova setmanal, davant el que ells consideraven una injustícia. No obstant això, en aquesta ocasió ha estat una protesta individual i nudista.

El protagonista d'aquesta particular i arriscada vaga va ser Aritz , que va decidir passejar com la seva mare li va portar al món per tota la casa . El motiu? Que Ricky, Sofia i Han s'havien donat dutxes eternes i havien esgotat el comptador d'aigua calenta de què disposen tots els habitants de 'GH16'.

I si la intenció del concursant basc era la de cridar l'atenció, sens dubte ho ha aconseguit. Aritz va acabar la seva aventura nudista al confessionari , tapant el seu membre viril com podia i acceptant la resposta del Súper, qui li va informar que ja disposava d'aigua calenta per dutxar-se amb tranquil·litat i sense morir de fred.

Mentrestant, com es va poder veure a 'El debat', Aritz està molt interessat que Dani vagi dijous al plató , per si surt expulsat, i que tingui la intenció de quedar-se fins diumenge a Madrid. Així ho va fer saber a biki, que després del seu pas per la casa va quedar clar que no es tracta de la 'amiga especial' que podíem pensar. Serà Dani? Qui és Dani?

Artículos similares