Compartir

Han i Aritz no poden estar més de dos dies sense discutir. ¡Demostrat! Després de la forta discussió que van tenir tots dos en la penúltima gala d'GH16, el xinès i el basc van fer les paus però sembla que no per molt temps.

Segons s'assegura en el minutat del web, Han i Aritz estaven parlant sobre els seus secrets sexuals més ocults quan un d'ells ha provocat que el concursant basc esclatés i ho fos comptant la resta dels seus companys, cosa que no ha entès el jove xinès.

"M'he ficat al llit amb gent casada i amb fills" , va confessar Han a Aritz. La cosa no va quedar aquí sinó que el 'granaíno' havia estat conversant amb ell que hi havia molts homes que feien coses amb la boca , en referència als heterosexuals. El basc ha comentat després tota la jugada amb els presents a la sala i ha criticat el "victimisme" que porta sempre perquè no surti de la casa. "Dijous es t'acaba el xollo si jo surto", cridava Aritz.

No sabem com acabarà aquesta 'història d'amor' però el que està clar és que dijous que ve Aritz té altes probabilitats de sortir de la casa de Gran Germà 16 encara que, de moment, Ricky lidera aquesta expulsió (almenys, així ho indiquen les xarxes socials).