Compartir

L'última actualització de WhatsApp incorpora novetats que prometen ser molt comentades. Mentre que els usuaris d'Android han començat a conèixer la funció de guardar missatges importants a través d'una funció similar als 'favorits' de Twitter, els clients de Apple ja poden accedir a un nou sistema de control que no passarà desapercebut.

Si l'hora de connexió o el doble check per saber si el teu contacte ha rebut i llegit els teus darrers missatges no et semblaven suficients, ara l'última actualització per als dispositius iOS et permet conèixer quants missatges has enviat a cadascun dels teus contactes.

Per a això, l'únic que has de fer és accedir a ajustos, fer clic en compte i finalment en la pestanya d'ús . A continuació, es desplegarà una llista amb el total de missatges que has enviat a través de l'aplicació de missatgeria instantània i, posteriorment, qui són els destinataris més comuns.

Aquest mecanisme pot utilitzar-se com un sistema d'autocontrol , per allò de conèixer quants missatges envies al teu cap i quants hauries de deixar d'enviar per aconseguir desconnectar després de la jornada laboral. Això sí, també pot ser una eina més per a les persones que volen conèixer tot el que fa la seva parella en la distància i no els importa vulnerar la seva privacitat per a això.

De moment, es desconeix quan arribarà aquesta funció als dispositius amb sistema operatiu Android.