Compartir

Alfonso Rojo ha tornat a aixecar polèmica, aquesta vegada entre els seus companys de RTVE , pels comentaris desafortunats que va fer sobre les persones que apareixien al vídeo de defensa la independència de la cadena pública.

El periodista va cridar "tontos i inútils" en un article al seu diari 'Periodista Digital' en què comentava la reivindicació de "per una TVE independent i plural ", protesta a la qual van aparèixer rostres tan coneguts com Arturo Pérez-Reverte, Antonio Muñoz Molina, José Sacristán, Mercedes Milà o Fernando Trueba per demanar més neutralitat i allunyament dels poders públics i econòmics.

Els treballadors han demanat a la direcció que no es digui més a Vermell per a les tertúlies nocturnes del Canal 24 hores en el qual participa, segons informacions de 'infolibre'. El periodista va dir que "el Consell d'Informatius de TVE ha trobat a uns tontos útils del món de la cultura i el famoseig perquè li facin la campanya de cara a si guanya l'esquerra col·locar ells en els llocs directius ".

Les reaccions no s'han fet esperar i les xarxes socials s'estan mobilitzant contra Alfonso Rojo amb el hashtag # yotambiensoytont @ util i donant suport a la petició dels treballadors de TVE.