Compartir

A poc a poc les cadenes de televisió van desvetllant els que seran els encarregats de donar les campanades aquest Cap d'Any . Els últims a anunciar han estat Telecinco , i els elegits han estat l'equip de 'Cámbiame'.

La presentadora Marta Torné i els estilistes Natalia Ferviú, Pelayo Díaz i Cristina Rodríguez seran els encarregats enguany d'acomiadar el 2015 i donar la benvinguda al 2016 des de la Puerta del Sol. Les campanades presentades per l'equip de 'Cámbiame' seran emeses simultàniament en tots els canals de Mediaset , excepte en Boing.

"Quan m'ho van dir vaig explotar de la felicitat. Donar les Campanades és el fermall d'or per al qual, sens dubte, és el millor any de la meva vida. Definitivament, 'Cámbiame' ha canviat també la meva vida ", ha assegurat Marta Torné segons recull Telecinco.

La presentadora i els 'coaches' del reeixit format de la sobretaula de Telecinco prendran aquest any el relleu dels actors de 'El xiringuito de Pepe' , que van oferir les campanades el any passat.