Compartir

Shota Kawasaki , un jove japonès, no es dedica professionalment a apagar incendis, però va trobar en el cos de bombers una destinació perfecta per ajudar els seus veïns . Per això, com molts altres ciutadans, es va inscriure en l'equip de voluntaris de la petita localitat de Kuroishi.

Amb aquestes dades, sembla que es tracta d'un home exemplar que decideix invertir el seu temps lliure a sufocar incendis . No obstant això, tal era la sensació que experimentava quan participava en un operatiu d'aquestes característiques que va acabar provocant presumptament almenys un incendi.

Així ho van descobrir els agents de policia després d'observar la gravació de les càmeres de seguretat d'una nau als afores del municipi . Shota, que va acudir a solucionar la situació amb la resta de l'equip de voluntaris, hauria acudit prèviament al local per amuntegar tot tipus de materials inflamables a la planta superior.

Les imatges van provocar la seva detenció i la policia sospita que podria haver participat en cinc incendis. Els testimonis van assegurar a un mitjà local que Shota va acudir a l'emergència "entusiasmat per poder apagar".