Quantcast

'Adam i Eva': Merche, de 'choni a pija' i petó lèsbic

'Adam i Eva' va rebre a nous participants a la recerca de l'amor, però un cop més no va sorgir a l'illa. Completament nues, com manen les pautes del programa, Merche i Irune van intentar conquerir a Pau, l'Adán supervivent que va decidir anar-se'n a casa com havia vingut: vestit de nas.

I a falta d'amor, les xarxes socials van trobar en les 'perles' dels seus participants un bon motiu per continuar comentant el programa. Merche , l'Eva catalana, va arribar confessant que fa uns anys era choni , però que ara s'havia convertit en una pija perquè així li anava a anar millor.

No obstant això, diversos usuaris de Twitter van compartir l'opinió del seu rival en el programa de Cuatro, Irune, que va assegurar que segueix tenint "pinta de choni" . Això sí, tot i que no van fer molt bones molles, les Evas ens van regalar el moment més hot del programa.

Mentre que Pau i Hugo es van conformar amb petons molt castos, Irune i Merche es van donar un apassionat petó , com així vam poder veure en 'Pecadors'. En un joc inèdit, la catalana havia de triar a qui besar i la exmilitar es va presentar voluntària.

# AdanYEva i reapareix Barbie Merche Superchoni !!!!!

& mdash; Tuvecinalagorda (TuVecinaLaGorda) 25 novembre 2015

Entre el ros pollastre de la Merche i el rapat xungo de dents de sabre Irune, tinc un mal cos … & # 128.553; & # 128.553; #PecadoresChonizame

& mdash; Anna Diaz (AnaDiHer) 25 novembre 2015

La Irune es queixava del pèl ros de la Merche i després va ella i l'hi tenyeix de ros brau !! Digues que si !! #Pecadoreschonizame

& mdash; Jordii Nietoo (@ Jordii818) 25 novembre 2015

Comentarios de Facebook