Quantcast

Pedro Sánchez, amb Bertín Obsorne: "Rajoy és un tipus afable en el curt"

Després de tots els titulars que ha deixat Bertín Osborne aquesta setmana, un dels moments més esperats de la setmana era la seva entrevista amb Pedro Sánchez a ' A la teva oa la meva ', del més comentat de la nit després de Rajoy a' Temps de joc '.

"Jo no et porto aquí com a polític sinó perquè es conegui la persona" , li va dir el presentador res més rebre, encara que el dirigent del PSOE ja s'ha mostrat diverses vegades tal com és en el món de la televisió. Va ser un dels polítics pioners a aparèixer en programes d'entreteniment, cosa a la qual es va referir dient que "molts em van criticar per tirar una cistella a 'El hormiguero', per estar amb Calleja, i quan la crida a Jorge Javier … i ara mira. Jo he estat el que he obert el camí a mostrar el costat més natural ".

Sánchez i Bertín compartir moments molt íntims junts, com la primera vegada del polític amb 14 anys o que t'agradaria prendre una cervesa amb la mateixa Esperanza Aguirre . També, encara que sembli mentida es va referir al president del Govern com "un tipus afable en el curt" , i va dir que si la seva filla li sortís del PP no li importaria.

Però, sens dubte, un dels moments que més van cridar l'atenció a les xarxes socials va ser el que va compartir Pedro Sánchez a la cuina amb Osborne i no va saber posar en marxa l'espremedora de taronges. Molts feien bromes preguntant que com anaven a deixar el país en mans d'una persona que no sap fer-se un suc. Malgrat tot, la visita del líder del PSOE no va defraudar, encara que la més esperada és, sens dubte, la de Rajoy.

Comentarios de Facebook