domingo, 27 septiembre 2020 4:02

Rajoy acudirà a 'Quin temps tan feliç!' el 12 de desembre

Mariano Rajoy ha decidit que és el moment de donar l'empenta definitiva per acostar-se als ciutadans. Després de confirmar la seva presència aquest dimecres en l'estudi de 'Temps de joc' de la Cadena COPE per comentar els partits de Champions, el líder de l'Executiu acudirà al plató de 'Quin temps tan feliç!' , programa emès a Telecinco i que presenta María Teresa Campos.

Segons apunten diversos mitjans de comunicació com 'Europa Press', Rajoy serà el convidat especial del programa el dissabte 12 de desembre , on els col·laboradors li intentaran treure al president seus secrets més ocults en quant a gustos televisius, demanar-li que ball (¿ho farà?) i ja de pas treure-li alguna altra promesa electoral.

A les xarxes socials, la presència de Rajoy a 'QTTF' ha molestat a molts ciutadans, que han afirmat que seria molt més adequada la seva presència en els debats a quatre com el d'Antena 3 i laSexta , al qual acudiran tots els màxims representants dels principals partits excepte el PP, que estarà representat per la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría.

Rajoy no serà el primer polític que trepitja el plató de Telecinco, ja que el cap de setmana ho va fer el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i dissabte que ve està prevista una entrevista amb Pablo Iglesias.